2011-12-16 09:26:00• hírek • Szatmar.ro

Ünnepi rúzsvarázs

A rúzs olyan, mint egy ruhadarab: öltöztet! Árnyalatától függően bájosan angyalivá, huncuttá, szexissé vagy ellenállhatatlanná tesz.

Egy napokban közzétett francia felmérés eredményeiből kiderült, hogy az európai nők több mint 90%-a naponta használ rúzst, és a megkérdezettek egyike sem mondana le róla. Tény az, hogy a rúzs egy nő sminkkészletének és bevetési trükkjeinek elengedhetetlen kelléke. Függetlenül attól, hogy egyszerű hidratálásra, az évek múlásával kialakult apró hibák leplezésére vagy csábítás céljából akarjuk használni, mindig segítségünkre van. A legtöbb nő tisztában van azzal, hogy sminkeléskor vagy a szemet- vagy az ajkat szabad hangsúlyozni, de sohasem mindkettőt. A rúzs egy nő számára már-már létszükséglet. Az ápolt ajkak mindig magukra vonják a figyelmet. Az ajak érzékeny bőre az erős napsugárázás, a szél valamint a kevés folyadékfogyasztás miatt könnyen sérülékennyé válik.

Természetesen nem mindegy milyen trónusú rúzst, melyik napszakban használunk. A nappali- és az éjszakai smink megengedett árnyalatai között nagy különbség van. A rózsaszín- és barack árnyalatok a nappali smink kísérői, míg a barna, a tűzpiros és a meggyszín különleges alkalmak fokozói. Így Karácsony alkalmával hódít a piros és annak minden árnyalata. A szemet kevésbé hangsúlyozzuk, az ajkat viszont olyan árnyalatúra fessük, ami bőr- és szemszínünkhöz is kiválóan illeszkedik. Egy vörös rúzs segítségével, kicsit minden nő a „végzet asszonyává" válhat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: